Борис АнгеловКанСпецпратеник Трикратният носител на Оскар разказа за 19` и Слава

...
Борис АнгеловКанСпецпратеник Трикратният носител на Оскар разказа за 19` и Слава
Коментари Харесай

О. Стоун: Кой уби JFK и защо свободата се крепи на сайтовете?

Борис Ангелов
Кан
Спецпратеник

 

Трикратният притежател на Оскар описа за 19` и Слава всички детайлности за убийството на Кенеди и кой съгласно него е отговорен въз основата на новия му

 

Какво имахте поради, когато обвинихте медиите за мълчанието им по новите обстоятелства за убийството на Кенеди? Кой ги кара да мълчат и за какво?

О. Стоун: Ако всичко излезе нескрито, а то е, че президентът на Съединени американски щати е погубен с противозаконен скрит план, това ще бъде огромен проблем. Ще се разбере, че президентът няма действителен надзор върху армията, службите и други фактори, а никой не може да си разреши такава истина да излезе. Въпреки новите доказателства, на които е отдаден филмът, публицистите у нас споделят: " няма нови доказателства ". Връщаме се към духа на 60-те години, намираме много прилики сред вестник Правда тогава и Ню Йорк Таймс в този момент. Целта е посредством медиите, в това число YouTube, Фейсбук и Twitter да бъдат " служители на реда " на света, както го правеше Съюз на съветските социалистически републики, а медиите се пробват да ме дискредитират. Да забележим дали тази робия ще удържи.

Ако в този момент вършиме филм за оня ден в Далас, кой ще бъде Лошият?

О. Стоун: Алън Дълес, някогашният началник на Централно разузнавателно управление на САЩ и началник на комисията по следствието на убийството, както потвърждавам във кино лентата, основан на обстоятелствата. Аутопсията е пагубна, патронът не е същият, изстрелът умъртвил президента е начело, а не откъм гърба, дори пушката не пасва. Този човек е бил зложелател на Кенеди, уволнен е от него. Разбира се, мъчно е близо 60 години измежду атентата да стигнем до крайна истина. Особено след 3-те несполучливи финални следствия.Хората дано да си създадат сами изводите, като гледат кино лентата.

Лично отношение към Кенеди ли Ви кара да ровите този случай 30 година след паметния си филм JFK?

О. Стоун: Баща ми беше републиканец, израсъл съм като десен реакционер, на младини имах вяра, че Кенеди е неприятният, че Кастро е неприятният. После дълбаенето в тематиката за Виетнамската война ми сподели, че нещата са много по-различни. Мислех, че сме си научили урока, само че след това пристигнаха двамата Буш с войните в Ирак и Афганистан. Нов Виетнам, остарелият беше стартиран от Джонсън, като правоприемник на Кенеди по пост, само че не и по дух. Джон Младши, за чието списание работех, доста пъти ме е питал за истината по отношение на гибелта на татко му. Беше любопитен, само че изплашен. Имаше качествата на Хамлет.

 Кое е последното пристанище на истината?
О. Стоун: Най-добрите ни шансове са уебсайтовете.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР